Közép-Magyarországi Pincegazdaság Kft.

Our tenders

GOP-1.1.1-09/1-2009-0014
"Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység a Közép-Magyarországi Pincegazdaságnál"

GOP-1.3.1.-09/A-2010-0046
"Vállalati innováció támogatása a Közép-Magyarországi Pincegazdaság Kft-nél."

Lowland Wine Kft. 2011. évi telephelyfejlesztése

Projekt neve:

Kódszám: GOP-1.3.1.-09/A-2010-0046
Pályázat címe: "Vállalati innováció támogatása a KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI PINCEGAZDASÁG KFT.-nél"

Projekt leírása:

A Kft. a projekt során célul tűzte ki a különböző ízesítésű, lúgos PH-jú, icetea jellegű, az egészséges életmódot elősegítő italok kifejlesztését és sorozatgyártását.
Magyarországon a lúgosított italok, főleg a lúgos víz fogyasztása csak az elmúlt időszakban kezdett elterjedni. Így a piacon egy hiánypótló termékkel fogunk megjelenni, elősegítve az egészséges táplálkozásra vágyók választási lehetőségét. Az ilyen jellegű italok sem választékban, sem elérhetőségben még nem terjedtek el. Terveink szerint három különböző fajta ízesítéssel jelennénk meg a piacon: citrom, barack, zöldtea.
A projektben vállalt célkitűzéseket a Kft. négy fázisban kívánja elérni: előkészítés; gépbeszerzés és próbagyártás; gyártástechnológia és a receptúra optimalizálása; sorozatgyártás és a piaci termékbevezetés;
A termék kifejlesztésével az egészséges életmódot követők táborát szeretnénk megcélozni, mint fő célcsoport.

GOP-1.3.1-09/A Projekt ZÁRÓRENDEZVÉNY

A GOP-2009-1.3.1/A Vállalati innováció támogatása c. pályázati kiíráson mintegy 58,6M forinttal támogatott "Vállalati innováció támogatása a KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI PINCEGAZDASÁG KFT.-nél" tárgyú, GOP-1.3.1-09/A-2010-0046 azonosítószámú projekt sajtónyilvános zárórendezvényére 2012.08.31.-én 12.30 órai kezdettel került sor a Közép-Magyarországi Pincegazdaság Kft. telephelyén.
Az ünnepélyes rendezvény megnyitóján Jakabházi Andrea, a projekt szakmai vezetője köszöntötte a rendezvény részvevőit, majd ismertette a Kft. történetét, jelenlegi helyzetét, jövőbeli terveit. Ezt követően felvázolta a projektben elért eredményeket, a projekt megvalósításának lépéseit.
A rendezvény alkalmat biztosított arra, hogy a résztvevők megkóstolhassák a projekt során kifejlesztett termékeket.
A rendezvényt a Közép-Magyarországi Pincegazdaság Kft. képviseletében Lehőcz József szavai zárták és a résztvevőket a Kiskőrösi Szüreti Napok rendezvény keretén belül a cég standjánál látták vendégül, ahol a termék további kóstolására nyílt lehetőség, miközben a közös munka élményeiről, tapasztalatairól és tanulságairól beszélgettek.
A projekt 2011.02.28.-án kezdődött és 2012.08.31.-én zárult. A projekt 58 608 000,- forintos európai uniós támogatással valósult meg.

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI PINCEGAZDASÁG KFT. - 6200 Kiskőrös, Bánk utca 1.
E-mail: kmpincegazdasag@t-online.hu

--------------

Hivatkozások:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.